Om oss

Om oss

Murmester Roy Stenehjem ble stiftet 1/1- 2011 av Roy Magne Stenehjem etter mange års erfaring og opplæring av annen murmester.

I 2012 ble selskapet omdannet til aksjeselskap. Vi er i dag 4 dyktige og selvstendige murerere – samt en lærling – som kan tilby kvalitetsarbeid i hele Hordaland. Vi har sentral godkjenning og har nødvendig kompetanse innenfor alle områder innen murerfaget. Vi har fagbrev og har kompetansebevis i våtromsklasse A og B. Ved varmearbeider har vi nødvendig varmearbeiderkurs.

Vi er også godkjent opplæringsbedrift og er tilknyttet Murmestrenes opplæringskontor i Bergen.

Hvorfor du bør velge en mesterbedrift

En mester har solid fagkompetanse.

En mester har fag-/svennebrev, toårig mesterutdanning og lang praksis i yrket sitt. Som kunde får du gode råd og fagmessig oppfølging.

En mester er en seriøs yrkesutøver.

Mesterutdanningen er en formell videreutdanning for en håndverker innen eget fag, og gir høy kompetanse både som bedriftsleder og faglig leder.

Mesternettverk.

En mester er en del av et landsomfattende nettverk av mestere i mange fag og bransjer. Du finner de godkjente mesterne på mesterregisteret.no

En mester leverer kvalitet.

Arbeid gjort av en mester bygger på gode håndverkstradisjoner. Mesteren sikrer fagmessig utført arbeid og riktig bruk av teknikker.

En mester tar ansvar for miljøet.

I kraft av sin kompetanse ivaretar en mester miljømessige hensyn ved utførelse av håndverkstjenester.

En mester gir trygghet.

En mester utfører arbeidet sitt med basis i lange håndverkstradisjoner og overholder dagens regelverk. Kunden orienteres om alternative løsninger mht. pris og kvalitet.